Procesul de privatizare a Bancii Comerciale Romane se va finaliza pana la sfarsitul lunii iulie, estimeaza Erste Bank. Programat initial pentru luna iunie, termenul de finalizare a tranzactiei a fost decalat, de comun acord, cu trei luni. In cel mai scurt timp, Guvernul Roman va face public acordul sau final asupra tranzactiei, dupa includerea unei serii de amendamente necesare la contractul de achizitie a pachetului de actiuni semnat intre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Erste Bank, precizeaza un comunicat al bancii austriece.

Prelungirea termenului limita de finalizare a tranzactiei are ca scop asigurarea indeplinirii corecte a tuturor masurilor si conditiilor administrative necesare in vederea perfectarii tranzactiei, respectiv aprobarile necesare din partea institutiilor de reglementare, stampile oficiale, proceduri administrative privind conditiile care trebuie indeplinite de catre membrii board-ului Erste Bank.
"La momentul actual, finalizarea tranzactiei este asteptata a avea loc in cursul lunii iulie a acestui an", precizeaza comunicatul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.