Liderul sindical de la ARO este acuzat de terorism. El e cel care propusese salvarea fabricii prin donarea de sperma
Politistii pentru Combaterea Crimei Organizate Arges sint in curs sa finalizeze ancheta in cazul unor amenintari care, din 2003 incoace, au fost proferate anonim in municipiul Cimpulung. Ca urmare a unei perchezitii efectuate la domiciliul lui Ion Cotescu, fost lider sindical la ARO si unul dintre liderii Asociatiei Salvati Muscelul, in calculatorul fiului acestuia au fost gasite probele pe baza carora procurorii isi sustin acuzatia. Ion Cotescu este acuzat de instigare la violenta si terorism, iar dosarul urmeaza sa fie inaintat in aceasta saptamina Curtii de Apel Arges.

In legatura cu invinuirile care i se aduc, Ion Cotescu sustine ca actiunea este dirijata de cei care au pus uzina ARO pe butuci, si ca este nevinovat. "Fac si 16 ani de puscarie daca cineva imi demonstreaza ca sint terorist, dar vreau sa plateasca si cei care au dus uzina de ripa", a declarat el.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.