Primarul Adriean Videanu a lansat ideea ca locatia „Cathedral Plaza“ s-ar putea schimba. Nu-l crede insa nici firma care construieste, nici Biserica Romano-Catolica
Dupa o lunga discutie cu IPS Ioan Robu, arhiepiscopul romano-catolic de Bucuresti, primarul Adriean Videanu a gasit solutia conflictului dintre Biserica Romano-Catolica si firma care construieste un zgirie-nori linga Catedrala "Sfintul Iosif": schimbarea locatiei cladirii. Mai mult, a fost avansata chiar pozitia noului amplasament: pe bulevardul Corneliu Coposu, unde biserica detine un teren.

Investitorul insa nici nu vrea sa auda. "Ni se pare abolut hilara ideea si nici macar nu vrem sa o discutam, cu atit mai putin cu reprezentantii statului roman. Crede cumva domnul Videanu ca nu sintem in legalitate, se insinueaza cumva ca nu s-au dat corect autorizatiile?", intreaba retoric Daiana Voicu, managing director la "Willbrook Management", firma angajata de investitor - "Millenium Building Development"- sa dezvolte acest proiect. "Acest teren este proprietate privata si nu avem nici un motiv sa schimbam locatia", mai spune Daiana Voicu, precizind ca propunerea nu le-a fost transmisa oficial.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.