Omul de afaceri George Copos a fost audiat vineri de procurorii anticoruptie in dosarul referitor la relatiile economice dintre firma "Ana Electronic" si Compania Nationala "Loteria Romana" SA, au anuntat surse judiciare. Procurorii anticoruptie au inceput in luna ianuarie urmarirea penala impotriva lui George Copos, avand in vedere ca Loteria Nationala ar fi cumparat de la firma acestuia, in 2004, spatii comerciale, la o valoare supraapreciata.

Odata cu Copos, Departamentul National Anticoruptie (DNA) a inceput urmarirea penala si impotriva directorului Loteriei Romane, Nicolae Cristea, precum si a unui asociat de la "Ana Electronic". George Copos declarase, inainte de intalnirea din ianuarie cu procurorii DNA, ca toate operatiunile facute de "Ana Electronic" au fost corecte si pentru acestea au fost platite impozite si taxe catre bugetul de stat.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.