Firele de troleibuze si de tramvai ale RATB din mai multe cartiere bucurestene sunt la un pas de a fi demontate, iar o mare parte din copaci – taiati, pentru a face loc unui transport agabaritic de dimensiuni ametitoare.
Potrivit lui Constantin Stroescu, seful Biroului de Educatie Rutiera, megacamionul transporta o platforma cu un reactor dezasamblat spre granita cu Bulgaria. Pana a ajunge la destinatie colosul pe zeci de roti (!) trebuie sa strabata Bucurestiul, unde, insa, s-a impotmolit ieri seara, pe strada Caraiman, din Cartierul 1 Mai. Motivele par lesne de inteles: problemele cu vegetatia din zona, demontarea firelor RATB si golirea parcarilor mai mult sau mai putin autorizate. Astfel, firmei Griro, detinatoarea camionului, care era ieri seara blocat in acelasi loc, i s-ar putea retrage avizul de transport si monstrul sa fie trimis inapoi spre fabrica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.