Printul Charles a revenit singur (pentru a cincea oara din ‘99 incoace) in Romania, fara sotia sa Camilla. El a ajuns marti pe Aeroportul Baneasa la bordul unui avion particular, fiind insotit doar de doi consilieri personali.

Printul Charles s-a atasat atat de mult de zona Sibiului incat a cumparat 100 de hectare de livada

Este pentru prima oara cand printul Charles calatoreste incognito in judetul Sibiu. In ‘99, atunci cand a venit pentru prima data in Ardeal, Printul a facut o adevarata "baie de multime" la Sibiu. Trei ani mai tarziu, in mai 2002, la a doua vizita in zona, el s-a cazat in nordul judetului, respectiv in comunele Mosna si Laslea (satul Malancrav) unde s-a intretinut, pe ulite, cu localnicii, inclusiv cu rromi.

Are o livada de 100 de ha

Tot atunci a decis sa cumpere,la Malancrav, prin intermediul Fundatiei "Mihai Eminescu" Trust, pe care o patroneaza de zece ani, o livada de meri de 100 de ha si sa puna pe picioare o fabrica care in prezent produce si imbuteliaza anual, circa 20.000 de sticle de suc natural de mere, exclusiv pentru resedinta regala din Anglia. Tot in acest sat a contribuit la restaurarea conacului construit in secolele XIV-XV de familia grofilor maghiari Apafi.

A cumparat o sticla de apa

Printul Charles a facut ieri o escala in comuna Biertan, de unde a cumparat, de la singurul restaurant din sat "Unglerus", o sticla de doi litri de apa plata. "Pana cand am ajuns, printul si dispozitivul sau de paza s-au imbarcat in Jeep-uri si au demarat in tromba spre Malancrav", ne-a declarat ieri primarul Biertanului, Cornel Ratiu. Acolo a fost intampinat de Dorin Boila, arhitectul lucrarilor efectuate la conac si de Andreas Gartner, administratorul afacerii din sat. "Printul s-a aratat multumit de stadiul lucrarilor, pe care ne-a cerut doar sa le finalizam pana la sfarsitul anului" ne-a declarat Boila.

La mormintele strabunilor

Acesta sustine ca cele patru masini de teren urmau sa plece spre Sangeorzu de Padure, la mormintele strabunilor printului. In asezarea din judetul Mures s-a nascut in 1812 si a fost ingropata contesa Claudia Rhedey de Kis-Rhede, stra-strabunica mamei printului, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

A recunoscut public ca si-a inselat sotia!

Printul Charles a marturisit intr-un interviu televizat (difuzat in ‘94), ca a inselat-o pe printesa Diana, in timpul mariajului lor. Infidelitatea a comis-o chiar cu actuala sotie, Camilla, cu care s-a si casatorit in aprilie 2005.

Vizita Printului Charles in Romania socheaza prin faptul ca acesta n-a aparut la brat cu sotia sa, lasand-o singura acasa. Controversatei Camilla Parker-Bowles nu-i era in fire pana acum sa-l scape din ochi nici o secunda pe mostenitorul tronului Marii Britanii. De altfel, Printul isi anuntase inca de acum o luna aceasta vizita, dezvaluind ca va fi insotit si de Camilla. In plus, aceasta i-a fost alaturi de fiecare data, la ultimele vizite in afara Marii Britanii. In noiembrie, cuplul princiar s-a flat in America, iar luna trecuta a fost intr-un periplu prin Egipt, Arabia Saudita si India. Nici in mai 2005, cand Charles a vizitat a patra oara Romania, stabilindu-se la Manastirea Horezu, Camilla nu l-a insotit, in ciuda faptului ca erau proaspat casatoriti. In timp ce Printul mostenitor era la Horezu, fostul sot al Camillei ii facea acesteia declaratii pasionale in presa de la Londra.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.