Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au acordat ieri un nou termen pentru judecarea procesului privind legalitatea obtinerii unei parti din averea sotilor Dan si Elena Popescu, din cauza absentei motivate a aparatorilor acestora, ne-au informat ieri surse judiciare.

Potrivit acestora, judecatorii instantei supreme vor lua in discutie, la data de 29 mai, legalitatea obtinerii a 46 de miliarde de lei, dupa ce la termenul anterior solicitasera fostului ministru al Industriei si sotiei sale sa aduca mai multe documente.

La 10 aprilie a.c., judecatorii au cerut sotilor Popescu acte din care sa reiasa provenienta banilor cu care au cumparat 23 de imobile, Elena Popescu urmand sa dea explicatii si despre conturile sale din strainatate de dinaintea casatoriei si sa prezinte judecatorilor o lista cu bijuteriile si obiectele de numismatica pe care le detine.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.