Omar Hayssam, considerat teroristul nr.1 al Romaniei, ar putea scapa de cele trei procese penale deschise pe numele sau

Din cauza sanatatii precare - afaceristul a fost operat in urma cu cateva saptamani de un cancer la colon - si tratamentului cu citostatice pe care acesta il urmeaza, avocatii lui ar putea cere suspendarea judecarii sirianului. "Este o problema pe care nu o voi discuta inca. Este insa foarte clar ca Omar Hayssam nu si-a revenit dupa tratament. Ca avocat vreau sa pot sta de vorba cu el, iar apoi dupa ce voi consulta si expertii vom hotari daca cerem sau nu suspendarea procesului penal", ne-a declarat ieri avocatul Aurel Ciobanu.

La 27 aprilie, ca urmare a cererii procurorilor, Hayssam a fost eliberat din Penitenciarul Rahova. Patru zile mai tarziu, omul de afaceri a fost internat la Institutul Oncologic din cadrul Spitalului Fundeni. Potrivit unuia dintre apropiatii acestuia, pe tot parcursul acestor zile sirianul a acuzat dureri puternice in zona incheieturilor.

Situatia medicala grava in care se regaseste Hayssam a fost subliniata si in cuprinsul raportului medico-legal intocmit la cererea instantei de judecata. Din paginile acestuia reiese clar ca sirianul nu este capabil sa asiste la proces "mai mult de 30 de minute".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.