Ristea Priboi va fi dat in urmarire internationala, dupa ce procurorii DNA nu l-au gasit nici acasa, nici la inchisoare si nici printre decedatii inregistrati la Starea Civila

Procurorii anticoruptie l-au citat pe Ristea Priboi acasa, insa ex-parlamentarul nu s-a prezentat la audieri. Legea le permite anchetatorilor o singura citare la domiciliu. In cazul in care invinuitul nu se prezinta la DNA pentru audieri, este cautat mai intii in baza de date a penitenciarelor, pentru a vedea daca nu cumva este in inchisoare, apoi la Starea Civila, pentru a se afla daca nu a decedat intre timp, ultima optiune a anchetatorilor fiind cautarea in baza de date a Politiei de Frontiera.

Procurorii anticoruptie au epuizat, deja, toate procedurile de citare a lui Ristea Priboi, urmind ca acesta sa fie cautat si in afara granitelor tarii, afirma surse judiciare. Deocamdata nu s-a luat aceasta decizie, deoarece inca se mai string probe, mai spun aceleasi surse. Conform informatiilor detinute de "Cotidianul", Priboi s-ar afla de mai bine de jumatate de an tocmai in Dubai, unde si-ar fi schimbat chiar si infatisarea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.