ANAF a asmutit DNA asupra patronului Stelei, Gigi Becali, pe care-l acuza de evaziune fiscala. In paralel, Fiscul cere falimentul AFC Steaua!

ANAF a asmutit DNA asupra patronului Stelei, Gigi Becali, pe care-l acuza de evaziune fiscala; In paralel, Fiscul cere falimentul AFC Steaua!; Bodu a blocat si transferurile jucatorilor de la si inspre Sportul; Doi dintre actionarii de la Rapid si Dinamo, Copos si Borcea, au fost si ei luati in colimator de Bodu si Anticoruptie!

Seful Fiscului, Sebastian Bodu, si procurorul general Anticoruptie, Daniel Morar, au pus tunurile pe "varful" piramidei din fotbalul romanesc: Steaua, Rapid, Sportul si Dinamo! Morar a anuntat astfel ca Becali este acuzat de evaziune fiscala in legatura cu salariile platite fotbalistilor platite de Clubul Steaua, prejudiciul cauzat fiind mai mare de un milion de euro.

Gigi: "Ii dau in judecata si le iau eu bani lor!"

Reporterii "Averea" au aflat din surse judiciare ca noul dosar penal este "mana" lui Sebastian Bodu. Initial, ANAF a formulat pe sest plangere penala impotriva lui Gigi la un Parchet de Sector, care si-a declinat competenta catre DNA, intrucat presupusul prejudiciu este unul urias. "Crede Bodu asta si cu Morar ca ma intimideaza. Cum am zis despre Tariceanu, cum mi-au facut plangere penala. Termin cu dosarul, dovedesc ca sunt nevinovat si ii dau pe amandoi in judecata pentru denunt calomnios, ca sa le iau eu banii lor! E veche chestia asta, de cand m-au vazut ei cu punga de bani, ca dadeam fotbalistilor. Nu mi-e frica, ca eu sunt urs!", a tinut sa afirme Gigi Becali pentru "Averea".

"Asul din maneca" ANAF

In exclusivitate, surse din Parchet ne-au marturisit ca ANAF i-a mai pregatit o "lovitura de ciocan" multimiliardarului din Pipera: a cerut falimentul AFC Steaua! Aceasta este asociatia care a "mostenit" vechile datorii si care ar detine si stadionul, si centrul de pitici si juniori. "N-are el, Bodu, cum sa-mi ia piticii, ca i-am luat tot eu, pe noua societate! Acolo n-are decat sa-mi ia caii de la bicicleta!", a adaugat finantatorul Stelei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.