Legistii au stabilit, ieri, in urma necropsiei, ca fostul ministru taranist, Ulm Spineanu (foto) a murit din cauza unei afectiuni a inimii aflata in stadiu foarte avansat, iar singura sansa sa fi fost salvat, in aceste conditii, era ca accidentul cardiac sa se fi produs in spital.

"Moartea a fost cauzata de tulburari acute de ritm cardiac", potrivit raportului Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici" "Era intr-o stare atat de avansata, incat putea muri oricand, la orice emotie pozitiva sau negativa sau efort minor", se mai precizeaza in raport. Legistii spun ca intensitatea fenomenului de ateroscleroza in cazul lui Spineanu era similara cu cea intalnita la un om de 80 ani, el avand doar 65. Dupa primirea acestui raport medico-legal, procurorii vor face verificari cu privire la cauza mortii lui Ulm Spineanu si asupra imprejurarilor in care a avut loc decesul (programul zilei, ora la care s-a prezentat la audieri, durata audierii). Procurorii vor verifica si daca personalul medical care a fost chemat pentru acordarea primului ajutor are vreo culpa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.