Politia britanica a reusit sa identifice o femeie de origine romana suspectata de participare in cel mai mare jaf din istoria Marii Britanii, din luna februarie, cand a fost furat echivalentul a 78 de milioane de euro. Raluca Antonella Millen, in varsta de 25 de ani, a fost pusa sub acuzare pentru complicitate la rapire si jaf. In ciuda eforturilor politiei, suma recuperata se ridica la 19.7 milioane de lire sterline (28.7 milioane de euro). Alaturi de romanca a mai fost acuzat si presupusul creier al intregii operatiuni, John Fowler, un dealer de automobile, in varsta de 57 de ani. Ambasada Romaniei in Marea Britanie sustine ca nu cunoaste nimic despre implicarea vreunui roman in acest jaf.

Justitia britanica a pus sub acuzare o tanara de origine romana sub acuzatia ca ar fi participat la jaful de la depozitul de bani al companiei Securitas, din 22 februarie, din Tonbridge. Atunci, hotii, in urma unei actiuni spectaculoase, au reusit sa dispara cu echivalentul a 78 de milioane de euro. Romanca a fost acuzata de participare la jaf si rapire.

Raluca Antonella Millen a fost acuzata oficial de autoritatile britanice de participare la jaful secolului. Tanara, in varsta de 25 de ani, lucra ca femeie de serviciu la un depozit din Tunbridge Wells, nu departe de locul jafului. Millen a fost acuzata de participare la jaf si rapire. Femeia de origine romana va comparea in fata tribunalului din Maidstone. Contactati telefonic de Libertatea, reprezentantii Ambasadei Romaniei in Marea Britanie ne-au declarat ca nu au primit nici o informatie oficiala de la autoritatile engleze legata de implicarea unor cetateni romani in acest caz.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.