Dupa ce si-a dat demisia din fruntea Camerei Deputatilor, fostul presedinte executiv al PSD a intrat deliberat intr-un con de umbra din punct de vedere mediatic

Vedeta mediatica pe vremea cand era prim-ministru, dar si in opozitie, in timpul scandalurilor "Matusa Tamara" si "Termopanele din Zambaccian", Adrian Nastase a disparut din paginile ziarelor si de pe ecranele televizoarelor.

Disparitia este una voluntara si asumata. Strategia fostului lider al PSD este simpla: cu cat mai putine aparitii, cu atat va putea sa recupereze mai repede din capitalul de imagine pierdut in urma scandalurilor in care a fost implicat.

Analistii sustin insa ca aceasta "tacere" prelungita poate avea efecte inverse pentru Nastase: isi vor mai aminti de el doar cei care il asociaza cu scandalurile publice. Chiar daca nu mai "iese" in presa, liderul PSD e conectat la tot ce inseamna politica


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.