Politistii doljeni au interzis accesul catre tabara de sinistrati de langa Rast, mai multor persoane care, desi nu au avut de suferit de pe urma inundatiilor, au mers la corturile refugiatilor si au primit ajutoare pe care apoi le-au vandut diverselor chioscuri din zona.

Politistii doljeni au facut un filtru intre Bailesti si Rast, atentionandu-i pe soferi asupra "sinistratilor impostori" si verificand, in acelasi timp, calitatea tuturor alimentelor destinate refugiatilor de pe campul de langa Rast. "Daca aveti ajutoare sau pachete de orice fel pentru sinistrati, va rugam aveti grija sa nu le dati celor care stau in carute, pe marginea drumului. Fie le impartiti personal, din cort in cort, fie le depozitati intr-un cort al Armatei de unde vor fi impartite celor care au nevoie", le spuneau politistii soferilor care se indreptau catre Rast din directia Bailesti.

"Verificam daca alimentele perisabile care se indreapta catre sinistratii din tabara nu au termenul de valabilitate depasit. Oricum, in principiu, in urmatoarele ore nu vom mai permite accesul in zona cu alimente perisabile, intrucat nu mai exista spatiu de depozitare iar cantitatea celor deja primite este suficienta pentru cele cateva sute de persoane de la Rast", a spus unul dintre agentii de politie mobilizati la iesirea din Bailesti spre Rast.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.