Adversara Stelei din semifinalele Cupei UEFA, Middlesbrough, a pierdut sansa de a juca finala Cupei FA, dupa ce a pierdut semifinala cu West Ham, cu scorul de 1-0

Desi a atacat inca de la inceputul partidei, Middlesbrough a ratat incredibil mai multe ocazii, in centrul atentiei fiind brazilianul Fabio Rochembak, care nu a nimerit poarta dintr-o pozitie ideala, de la marginea careului de 16 metri. Periculos pentru poarta celor de la West Ham a mai fost si Stuart Downing, care a centrat periculos de nenumarate ori pentru atacantii Jimmy Hasslebaink si Yakubu Ayegbeni, care insa nu au gasit nici ei poarta lui Shaka Hislop.

De mentionat este faptul ca Schwarzer, portarul celor de la Middlesbrough, s-a accidentat la finalul primei reprize si se pare ca nu va juca in partida de joi, impotriva Stelei, deoarece are o fractura de pomete! Inlocuitorul sau, Jones, a primit gol in minutul 78, dupa ce Harewood l-a driblat excelent pe Southgate.

Partida Middlesbrough - Steaua va avea loc joi 27 aprilie, pe stadionul Riverside, cu incepere la ora 22.00.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.