Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri ca afaceristul Zaher Iskandarani sa ramana dupa gratii. Totusi, nu fara emotii. Unul dintre cei trei judecatori a votat impotriva cererii procurorilor, considerand ca sirianul nu prezinta „pericol social“.

In urma cu o zi, aceeasi instanta a luat in discutie dosarul lui Iskandarani, dupa ce, saptamana trecuta, instanta Tribunalului Capitalei a revocat mandatul de arestare preventiva, emis pe numele lui Zaher. Judecatorii au constatat atunci ca arestarea sirianului, la sfarsitul lui decembrie 2005, s-a facut cu incalcarea legii.

Povestea mandatului de arestare nu a ajuns insa la final. Tot ieri, omul de afaceri a fost adus la Tribunalul Bucuresti. De aceasta data pentru prelungirea mandatului, magistratii urmand sa se pronunte pe acesta tema azi.

Zaher Iskandarani a fost arestat de Tribunalul Bucuresti, in decembrie 2005, la cateva zile dupa ce trei presupusi complici ai acestuia au fost arestati pentru infractiuni economice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.