Viceprimarii Capitalei se plimba cu masini ale firmelor care au cistigat contracte de sute de milioane de lei de la primarie. Autoturismele preferate sint 4x4

Edilii Bucurestiului au acceptat din partea firmelor care au contracte cu primaria masini cu care sa se deplaseze. Razvan Murgeanu, viceprimarul Capitalei, are la dispozitie trei masini: un Mercedes ML, o Toyota 4X4 si un ARO printr-un protocol incheiat cu firmele de salubrizare Rosal si REBU. "Am cerut sa mi se puna la dispozitie aceste masini pe timp de intemperii. Nu le folosesc tot timpul. In plus, ele sint folosite si de Directia de utilitati publice, nu doar de mine", sustine Razvan Murgeanu.

Pe de alta parte, viceprimarul recunoaste ca uneori pleaca chiar de acasa cu aceste masini. "Daca dimineata plec de acasa direct pe teren, plec cu una dintre aceste masini", spune Murgeanu. Cind este intrebat de ce a acceptat masini de la firme care au contracte de salubrizare si deratizare cu primaria, viceprimarul Murgeanu se scuza ca parcul auto al institutiei este imbatrinit.

"Am incercat sa merg pe teren cu ARO-ul lui Viorel Lis. Dar masina este veche si nu merge, pentru asta am acceptat masinile firmelor private", a justificat Murgeanu. "Cind am incheiat contractul cu municipalitatea, acum sase-sapte ani, in caietul de sarcini era un punct care spunea ca trebuie sa punem la dispozitie masini pentru inspectorii din primarie. Ele sint disponibile atit pe timp de iarna, cit si pe timp de vara", ne-a declarat Silviu Prigoana, detinatorul firmei Rosal.

Masini cu soferi puse la dispozitie de 3D

O alta firma care pune la dispozitia edililor de la primarie masini este firma 3D Romania. Numai ca, in afara de masini, firma le da si soferi. 3D Romania are contracte de deratizare si de combatere a tintarilor in Bucuresti.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.