Jurnalistul Mircea Toma s-a plins ieri ca una dintre intilnirile pe care le-a avut cu o sursa a fost monitorizata

Mircea Toma, de la "Academia Catavencu", a tras ieri un semnal de alarma, dupa ce a constatat ca una dintre intilnirile pe care le-a avut cu una dintre sursele sale a fost monitorizata. El avusese o discutie cu procurorul militar Vasile Doana si cu un anume Mihai Anitei, o persoana anchetata intr-un dosar, in barul unui hotel. "Nu era o intilnire intre infractori care puneau la cale destabilizarea sigurantei nationale, ci vorbeau despre suspiciuni asupra unor infractiuni comise de altii, printre care si procurorul general, Ilie Botos", spune Toma.

Informatiile privind intilnirea celor trei au fost publicate de MEDIAFAX care, citind surse judiciare, a incercat astfel sa ofere o explicatie privind motivele pentru care presedintele Basescu a refuzat, fara sa motiveze concludent, numirea lui Doana la sefia Parchetelor Militare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.