Radu Mazare, primarul Constantei, a ajuns la capatul rabdarii. Prezent ieri la Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti, Mazare a declarat ca "i-a ajuns cu primaria". "A fost o provocare pentru mine. Am vrut sa fac ceva bun, dar nu vedeti ca nu ma lasa. De un an de zile ma tot cheama pe la DNA", a spus suparat edilul. "Anchetele se deschid numai pe numele unora", a continuat primarul, comentand astfel si redeschiderea cercetarilor pe numele lui Miron Mitrea. "Iar daca tot vreti sa ma citati, puteti spune ca in loc sa ne tot stranga, ar putea sa ma pupe-n c...", a concluzionat Mazare.

In decembrie 2005, Departamentul National Anticoruptie(DNA) a inceput, urmarirea penala impotriva primarului orasului Constanta, Radu Mazare, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu si a altor noua persoane. Potrivit unor surse judiciare, toti cei implicati sunt cercetati pentru retrocedari ilegale de terenuri in Mamaia si Constanta, prejudiciul adus statului fiind de aproximativ 40 de milioane de euro. In replica, Mazare a dat in judecata DNA-ul si mai multi procurori anticoruptie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.