Denisa Florentina, fetita fostei campioane la gimnastica, nu poate sa mearga

In urma cu mai mult de doi ani, mai precis pe 20 martie 2004, fosta campioana la gimnastica, Lavinia Milosovici nastea prematur o fetita, in luna a saptea de sarcina.

Campioana a trecut prin mari emotii la maternitatea "Odobescu" din Timisoara, a tremurat pentru viata micutei, dar in cele din urma, Dumnezeu aajutat-o, ea parasind clinica dupa cateva saptamani, alaturi de bebelusul ce reusise sa ia in greutate.

Nu are bani sa-si trateze fetita in strainatate

Pentru Lavinia, calvarul insa nu se termina acolo. Dupa doar sapte luni, fosta gimnasta se interna din nou in spital cu micuta, de aceasta data in Capitala, la "Grigore Alexandrescu", pentru un set complet de analize. Medicii o anuntau pe Milosovici ca fetita trebuie sa ramana sub supraveghere, mai mult timp. De cateva zile, Lavinia si Denisa se afla din nou in spital, de aceasta data la Sibiu. Fetita nu poate inca sa mearga, desi la aceasta varsta, multi copii au facut deja primii pasi. Ambitioasa si cu taria de caracter pe care o avea si cand se urca pe barna, Lavinia nu cedeaza. Ea face tot posibilul pentru ca starea Denisei sa se imbunatateasca, copilul fiind supus unui tratament ce consta si in executare de exercitii.

Din pacate, desi a castigat o gramada de medalii la Olimpiada, Mondiale sau Europene, situatia financiara nu-i permite fostei gimnaste sa-si duca fetita in strainatate. Nici macar banii pe care Lavinia i-a castigat dupa ce a pozat nud in Japonia nu i-a imbunatatit considerabil veniturile. Se pare ca fosta campioana si-a investit castigurile din sport intr-o casa pe care nu a reusit sa o termine, ea locuind cu sotul sau, de profesie politist, intr-un apartament din Lugoj.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.