Scuipat de Gigi Becali, circotasul a pierdut procesul intentat pentru calomnie. Finantatorul Stelei crede ca Huidu si Gainusa s-au linistit, pentru ca fac glume pe care le intelege si el

Serban Huidu, parte vatamata intr-un proces cu Gigi Becali, a primit la sfirsitul saptaminii trecute o instiintare oficiala prin care este obligat de Judecatoria Sectorului 3 sa plateasca toate cheltuielile de judecata. Decizia instantei, combinata cu scandalul "spritului de la Golden Blitz", l-au facut pe Huidu sa se intereseze de conditiile in care poate emigra in Canada: "E prima data cind fac acest lucru. Si am descoperit ca indeplinesc conditiile pentru eligibilitate. Asa ca, cine stie..."

Si calomniat, si cu banii luati

Procesul cu Gigi Becali a debutat anul trecut, cind Huidu a facut plingere la Sectia 17 de Politie. El reclama faptul ca, intr-un restaurant din centrul Capitalei, finantatorul Stelei l-a scuipat de citeva ori si i-a turnat un pahar de vin in cap. "Am ales sa merg la Politie pentru ca nu am cerut nici un fel de daune materiale, ci doar pedeapsa prevazuta de lege pentru calomnie, astfel incit sa nu se mai poarte asa cu altcineva. Asta a fost si motivarea atunci cind judecatoarea m-a intrebat de ce insist", a declarat Huidu. Conform Codului penal, pedeapsa maxima pentru calomnie este de trei ani de inchisoare, iar cea minima este amenda penala sau trei luni de inchisoare.

"Nici macar nu are importanta ce suma trebuie sa platesc, putea sa fie doar un leu. Nu e logic. Eu am depus doar o plingere la Politie, nu am deschis actiune in instanta. De ce sa platesc eu?", se intreaba circotasul. Cu toate acestea, el nu intentioneaza sa conteste in vreun fel decizia judecatorilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.