Giovani Becali risca sa fie privat de una dintre marile sale pasiuni: jocurile de noroc. Scandalul dintre impresar si cazinoul Hilton se poate lasa cu masuri drastice, conducerea stabilimentului analizand posibilitatea de a-l introduce pe Giovani Becali pe deja celebrele "liste negre". Decizia conducerii cazinoului Hilton ar putea provoca o unda de simpatie si in randul celorlalte cazinouri din Romania, nemultumite la randul lor de problemele pe care le-au avut de-a lungul timpului cu nabadaiosul jucator.

Razboiul dintre crupierii cazinoului hotelului Hilton si impresarul sportiv Giovani Becali se inteteste. In timp ce ultimul pare dispus sa mearga pana in panzele albe pentru a-si recupera in instanta banii pierduti in teribila dimineata de miercuri a saptamanii trecute, 350.000 de euro la mesele de ruleta si black-jack, reprezentantii cazinoului se gandesc foarte serios la a-l priva pe impresar de una din marile sale pasiuni. Jocurile de noroc.

Concret, conducerea cazinoului Hilton analizeaza in aceste zile posibilitatea de a-l introduce pe impresar pe deja celebrele "liste negre", care contin numele celor care creeaza sau au creat probleme cazinourilor si drept urmare acestora le va fi interzis accesul. In termeni simpli, asta inseamna ca Giovani Becali nu va mai putea pasi in nici un cazinou din lume care poarta insemnele Hilton.

Lucrurile nu se opresc aici. Fiind unul din cele mai importante cazinouri din tara, decizia celor de la Hilton ar putea fi adoptata si de celelalte stabilimente, mai ales ca exista precedente potrivit carora Becali s-a dat in spectacol si a creat necazuri, la o scara mai mica, evident, indiferent de locatia pe care si-a ales-o pentru a-si pierde timpul liber si banii. Pe termen lung, unda de soc de la Bucuresti ar putea atinge cazinourile din intreaga lume, stiut fiind faptul ca bazele de date ce contin "listele negre" ar putea ajunge in toate locatiile de pe glob. Cu alte cuvinte, Giovani Becali nu ar mai putea pasi in nici un cazinou din lume.

Reamintim ca in dimineata zilei de miercuri, 29 martie, Giovani Becali a pierdut nu mai putin de 350.000 de euro la ruleta si la black-jack. Suparat foc, el a chemat Politia, Garda Financiara si reprezentatii Biroului Roman de Metrologie, acuzand cazinoul de faptul ca a masluit una din ruletele la care a pierdut nu mai putin de 70.000 de euro. Rezultatele testelor au dovedit contrariul, cazinoul fiind absolvit de orice culpa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.