Constantin Chelaru, tatal Larisei, fetita de 8 ani care a fost ucisa in octombrie 2005 de fiul vecinilor de palier, solicita Parchetului Iasi deshumarea cadavrului copilului si reluarea cercetarilor.

"Vreau sa se faca deshumarea si o noua expertiza, daca s-ar putea de catre experti straini! Nu mai am incredere in cei de aici. Nu cred ca Larisa a fost violata. Era prea mica pentru asa ceva", a spus Constantin Chelaru.

Motivatia principala a acestei hotarari este data de noile ipoteze anuntate de procurorul care ancheteaza cazul, Vasilii Pretula. Astfel, Constantin Chelaru doreste sa stie daca intr-adevar fiica sa a fost violata inainte de a fi ucisa. Solicitarea vine la cateva zile dupa ce procurorul Pretula a declarat ca ucigasul Larisei a avut un complice si ca trupul ei a fost ascuns pe conductele de la subsol, lucru neacceptat de tata.

Dupa ce fiul sau Cosmin, de 16 ani, inclus pe lista suspectilor, a fost dus la politie pentru a i se preleva probe de ADN, tatal Larisei considera ca e inadmisibil ca acesta sa faca parte din astfel de cerc. Procurorii sustin insa ca au respectat procedurile legale, pentru a elimina orice urma de banuiala asupra minorului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.