Sotia si fiica fondatorului ziarului "Adevarul", Dumitru Tinu, incearca sa se descotoroseasca de Andrei Iucinu, fiul pe care regretatul ziarist l-a avut dintr-o relatie neoficiala. Tamara si Ana-Maria Tinu afirma ca Justitia s-a inselat declarandu-l pe Andrei drept baiatul jurnalistului si cer sa se constate ca acesta ar fi conceput, in realitate, de mama lui (Emilia Iucinu) cu sotul surorii acesteia, un anume Dumitru Schiopu.

Procesul prin care familia oficiala a lui Tinu cere sa i se stabileasca o noua paternitate lui Andrei a avut ieri prima infatisare la Judecatoria Sectorului 1. Primul si ultimul se pare, intrucat Emilia Iucinu a declarat ca Tamara si Ana-Maria Tinu n-au nici o calitate sa solicite efectuarea unui test ADN si, in plus, Justitia a pronuntat deja un verdict: Andrei e copilul lui Tinu! In mod normal, instanta ar trebui sa respinga cererea familiei oficiale a lui Tinu.

Iubita secreta a acestuia, Emilia Iucinu, ne-a marturisit ca, in caz contrar, va solicita exhumarea ziaristului: "Am sa cer sa fie dezgropat si sa se faca un test ADN. Am cerut acest lucru si in procesul principal, in care s-a decis ca Andrei e fiul meu si al lui Dumitru, dar mi s-a refuzat! Nu stiu ce ascunde mormantul lui Tinu, de nu se vrea exhumarea!"

Nepotul lui Tinu, concediat de la ziar!

Miza acestui dosar este enorma. Ziaristul, decedat in prima zi a anului 2003 intr-un accident de circulatie, a lasat in urma lui o mostenire deloc de neglijat. Cu toate ca ziarul "Adevarul" - unde detinea parchetul majoritar de actiuni - a raportat pe anul 2005 pierderi financiare de un milion de euro, el este inca extrem de bine cotat pe piata media.

Altfel, Emilia Iucinu ne-a dezvaluit ieri ca sotia si fiica lui Tinu, care administreaza azi cotidianul "Adevarul", i-au dat preaviz nepotului ziaristului. Acesta coordona distributia ziarului pe zona Oltenia. "A facut greseala sa le spuna celor doua ca ar fi bine sa-l recunoasca pe Andrei ca fiu al lui Dumitru si l-au concediat ca sa se razbune!", ne-a declarat Emilia Iucinu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.