Parintii maicutei Irina Cornici, Elena si Costica Antochi, sunt nemultumiti de taraganarea anchetei in cazul mortii in chinuri groaznice a maicutei Irina Cornici (23 de ani) si considera justificata cererea lor de despagubire din moment ce, pe langa faptul ca nimeni nu o mai poate intoarce din morti pe tanara maicuta, fata lor a avut o suma de bani stransa in urma muncii sale din Germania, bani de care nimeni nu mai stie nimic.

"Daca ei au luat viata fetei noastre, plina de viata, de ce sa nu plateasca?! Unde sunt banii adusi din Germania pe munca ei? Ne-au dat cinci milioane de lei la inmormantare, spunandu-ne ca aia erau toti banii ei. Si-au batut joc de noi si, de aceea, vom cere in instanta sa ne dea banii Irinei pentru a o pomeni. Suntem nemultumiti ca se tot taraganeaza pedepsirea lor, dar avem speranta in Dumnezeu ca o sa plateasca pana la urma", a declarat Costica Antochi, tatal vitreg al Irinei Cornici.

Pe de alta parte, parintii fetei nu-si explica de ce maicutele si preotul de la manastirea unde era adapostita fiica lor nu au lasat-o sa plece din nou la munca in strainatate, desi avea deja un contract semnat cu o familie de medici din Germania, unde urma sa munceasca incepand cu 1 iulie 2005, cu foarte putin timp inainte de moartea tinerei. Ei cred ca scopul maicutelor si al preotului Daniel Corogeanu nu a fost altul decat acela de a-i lua cei peste 4.000 de euro pe care ii castigase fata tot in Germania in urma cu un an de moartea ei, la aceeasi familie de medici. Banii se aflau la o familie din judetul Caras-Severin unde tanara Irina Cornici a stat inainte de a veni la manastirea din localitatea Tanacu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.