De nervi, la 4.00 dimineata a chemat Politia Economica si Politia Cazinourilor

Giovani Becali a provocat, miercuri, un scandal monstruos la cazinoul Hilton, dupa ce a acuzat conducerea localului ca ar fi masluit ruleta si "i-a furat" 215.000 euro. Surse din Politie sustin ca, inainte de a intra la Hilton, Becali a pierdut in jur de 200.000 euro si la cazinoul Intercontinental. Per total, 415.000 euro

(14,7 miliarde lei), in doar cateva ore!

Giovani Becali s-a dus, marti seara, la Cazino Intercontinental. Nu a avut insa mana buna. Acesta si-a incercat intai norocul la Black Jack dupa care s-a mutat la ruleta unde a jucat fara oprire pana aproape de ora 4.00 dimineata, reusind sa piarda in jur de 200.000 euro. Dezamagit de ghinionul care nu-i dadea pace, fostul impresar s-a gandit sa schimbe locul si... norocul. Insotit de selectionerul echipei nationale de fotbal, Victor Piturca, Viorel Paunescu si Vlad "Lapte", acesta a dat fuga la Hilton. Martorii sustin ca Becali era nervos si avea, mai tot timpul, paharul in mana.

Ruleta la masa privata

Giovani a continuat sa joace la ruleta, la o masa privata, destinata clientilor privilegiati. La masa privata, jucatorii stau separat, in spatele perdelelor, nu au limita de suma si pot schimba oricand dealerul. Ferit de ochii curiosilor, Becali a jucat si a baut timp de 12 ore. Nici aici norocul nu a fost insa de partea lui. Drept urmare, miercuri, in jurul orei 16.00, fostul impresar si-a facut socoteala si a realizat ca ruleta ii "mancase" 215.000 euro.

Scandal ca pe stadion

Mai sarac cu 415.000 euro, Giovani a facut o criza de nervi. Martorii sustin ca acesta a inceput ca strige ca a fost "tepuit" de responsabilii cazinoului, care l-ar fi asezat la o masa masluita.

Acesta a scos telefonul mobil si a sunat la Inspectoratul General al Politiei. La fata locului au ajuns, in scurt timp, ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor si specialisti ai Institutului National de Metrologie. Au fost ridicate casetele inregistrate de sistemul video de supraveghere, in timp ce metrologii au efectuat toate masuratorile, pentru realizarea unei expertize tehnice. "Pana in momentul de fata nu a fost deschis niciun dosar. Vom lua o decizie abia dupa finalizarea expertizei tehnice a mesei de joc", ne-au declarat anchetatorii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.