Durere si neputinta! Asta au simtit familiile si apropiatii cantaretei Laura Stoica si ai iubitului acesteia, Cristian Margescu.

Povestea de dragoste a celor doi s-a oprit brusc, joi seara, in apropiere de localitatea ialomiteana Sinesti, din cauza unui sofer obosit, care a intrat in plin, cu 100 de kilometri la ora, in masina condusa de logodnicului artistei. Tragedia este cu atat mai mare cu cat Laura Stoica urma ca in numai cateva luni sa aiba un copil. Trupurile neinsufletite ale au fost ridicate de la morga spitalului din Urziceni, ieri dupa amiaza, de familiile acestora si depuse, in ciuda unor divergente intre familii, la Cimitirul Belu, din Capitala. Inmormantarea celor doi va avea loc maine, la ora 13.00.

"Un actor grabit" sa paraseasca scena vietii. Laura Stoica si iubitul ei, bateristul Cristian Margescu, au ales ca nasi de cununie si botez sa le fie ingerii. Artistii si-au pierdut viata joi seara, in urma unui tragic accident rutier produs intre localitatile ialomitene Sinesti si Movilita, la scurt timp dupa ce au sustinut un concert in Urziceni.

Ultimul concert

"Cum te chema, frumoaso?", a intrebat Laura o fetita care dansa langa ea. A venit imediat raspunsul timid: "Roberta". "Hmm, ce nume frumos! Asa as vrea sa-l cheme si pe copilul meu", i-a spus cantareata. Conversatia ne-a fost relatata de directorul Centrului Cultural din Urziceni.

Destinul nemilos a ales ca Laura sa fie cea care sa plece din aceasta lume in cele mai frumoase si implinite momente ale vietii sale. Pe 9 martie, nu ea, Adriana Laurentia, pe numele de scena Laura Stoica, trebuia sa fie pe scena Centrului Cultural din Urziceni, ci Daniel Iordachioaie, colegul ei de la Teatrul de Revista din Ploiesti.

Impreuna cu trupa din care facea parte si logodnicul ei a sustinut un recital in fata a peste 400 de femei cu ocazia zilei acestora. Totul a decurs ca la carte. In jurul orei 20.00 Laura a urcat pe scena si si-a incantat fanele cu melodiile care au consacrat-o. Inconjurata de copii, artista a mai dovedit inca o data, ca era pregatita sa devina mamica.

Dupa ce a coborat de pe scena, Laura si iubitul ei au mai zabovit cateva minute in biroul directorului Centrului Cultural din localitate. A luat doar o gura de cafea, apoi s-au scuzat politicos si au plecat spre Bucuresti, nu inainte insa de a-i promite primarului localitatii ca vor reveni in luna mai pentru zilele orasului Urziceni. Atunci au fost vazuti ultima oara in viata.

La cateva zeci de kilometri de localitate, mai exact intre comunele Movilita si Sinesti, autoturismul Renault Clio, condus de logodnicul artistei, a fost lovit frontal de o masina Dacia papuc, de culoare rosie, care circula din sens opus. Impactul a fost atat de violent incat Laura Stoica si Cristian Margescu, dar si soferul autoutilitarei, Ionel Viorel Duica, de numai 22 de ani, au murit instantaneu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.