Teo Peter junior este impresionat de solidaritatea romanilor in cazul mortii tatalui sau.
El a primit sambata lista cu cei peste 47 de mii de semnatari ai apelului de sustinere, din partea clujeanului Sorin Platon, moderatorul forumului de dezbateri de pe internet "Cafeneaua politica". "Inseamna mult pentru noi, acest gest, care a vrut sa vada ce grad de solidaritate cu familia are lumea. Nu stiu insa daca le pot folosi undeva", ne-a spus Teo junior.

Referitor la declaratiile procurorului militar american, de saptamana trecuta, Teo Peter junior ne-a declarat ca nu intelege ce a urmarit acesta, prin iesirea in fata presei. "A fost o iesire gratuita care a incercat sa abata atentia de la decizia injusta a justitiei, care se baza pe faptul ca tatal meu nu era in masina. A furnizat date eronate, sustinand ca viteza taximetrului era mare, ca nu se vedea indicatorul de oprire la intersectie, ca masina americanului rula cu viteza legala, ceea ce nu este corect. Viteza masinii puscasului marin trebuia sa fie zero, avand in vedere indicatorul".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.