Primarul general al Capitalei a fost achitat, ieri, de instanta Judecatoriei sectorului 1, in procesul in care a fost acuzat de calomnie, insulta si amenintare de catre primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.
Magistratii au resprins si cererea lui Vanghelie de plata unor daune morale in valoare de 10 miliarde de lei vechi. Scandalul intre cei doi primari a izbucnit in 2005, in timpul campaniei electorale. Vaghelie l-a actionat in instanta pe Adriean Videanu sustinand ca l-a calomniat intr-un material de presa in care a spus ca este un "looser". In fata instantei, Videanu a declarat ca a folosit termenul "looser" referitor la Vanghelie in sensul ca acesta a pierdut alegerile. Marian Vanghelie a fost obligat de magistrati sa ii plateasca lui Videanu suma de 35 milioane lei vechi, reprezentand cheltuieli de judecata. Intre cei doi primari mai exista un proces de calomnie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.