Nemultumiti de decizia luata de americani in cazul Teo Peter, cativa artisti si aproape o suta de sindicalisti au pichetat, ieri, Guvernul.

Protestatarii au cerut autoritatilor statului sa gaseasca o solutie care sa duca la redeschiderea procesului impotriva lui Cristopher VanGoethem, puscasul american vinovat de moartea basistului.

La protestul de ieri din Piata Victoriei au venit mult mai putini artisti decat se anuntase initial. Astfel ca la ora 10.30, peste drum de Guvern se adunasera circa 100 de persoane, majoritatea fiind insa sindicalisti ai Cartelului Alfa. Acestia din urma, obisnuiti cu mitingurile, au facut galagie cu ajutorul unor fluiere. Atat artistii, cat si sindicalistii au cerut in scrisoarea deschisa adresata premierului si ministrului de externe revizuirea acordului incheiat de Romania cu SUA, prin care militarii americani aflati in Romania beneficiaza de imunitate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.