Directiile de sanatate publica judetene si a municipiului Bucuresti au centralizat ieri 37 decese cauzate de ger

Directiile de sanatate publica judetene si a municipiului Bucuresti au centralizat ieri 37 decese cauzate de ger, cele mai multe fiind inregistrate in judetele Botosani - 8 persoane, Timis - 5 persoane, Galati - 3 persoane, Prahova - 3 persoane, Constanta - 2 persoane si Ialomita - 2 persoane. Cate un deces a fost inregistrat in judetele Suceava, Arad, Iasi, Valcea, Maramures, Dolj, Covasna, Mehedinti, Bacau, Braila, Dambovita si Neamt.
In Capitala, doua persoane au murit din cauza temperaturilor scazute.

Majoritatea deceselor au fost cauzate de insuficienta cardio-respiratorie, consumul de alcool ori stop cardio-respirator datorat hipotermiei.
Cursurile erau suspendate, ieri, in 11 unitati de invatamant din Capitala, din cauza imposibilitatii de a asigura caldura in salile de clasa, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB). Potrivit datelor furnizate de conducerea ISMB, respectivele unitati de invatamant au fost afectate de scaderea presiunii gazelor la centralele termice proprii sau au inca probleme in alimentarea cu energie termica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.