Politistii bucuresteni de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Toxice investigheaza imprejurarile in care un pistol automat marca "Uzi" si 32 de cartuse au ajuns in posesia unui buzoian.

Tanarul, care se numeste George Marius Nicolae, 24 de ani, din localitatea Patarlagele, a fost saltat de politistii de la Sectia 8 din fata magazinului Bucur-Obor. Oamenii legii aveau informatii ca marti seara, in jurul orei 21,00, urma ca armamentul sa fie predat altei persoane, motiv pentru care au descins in zona. Nu au mai asteptat ca tranzactia sa se realizeze, ci au intervenit. La o perchezitie sumara a celui vizat, politistii au descoperit un pistol automat marca Uzi Intratec Tec- 9B, cu amortizor si cu munitia aferenta, dar si un incarcator cu 32 de cartuse, model Luger, 9 mm lung.

In timpul audierilor, Nicolae, fara ocupatie si fara antecedente penale, le-a declarat anchetatorilor ca "marfa" a primit-o de la un individ din Targu-Jiu, despre care stie doar ca este cunoscut sub porecla "Piticu". Buzoianul primise sarcina de a preda pistolul si munitia unui cetatean olandez, cu care trebuia sa se intalneasca in fata magazinului Bucur-Obor. Din primele verificari efectuate la Sectia 8, s-a stabilit ca George Marius Nicolae nu poseda permis pentru detinerea unei arme.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.