Cadavrele celor doi tineri impuscati cu sange rece de un elvetian au fost aduse ieri, de la IML, in locuinta unde s-a intamplat tragedia.

Alina si Valentin Pantazi vor fi inmormantati, azi, in cimitirul Giulesti Sarbi. Cu toate ca cei doi erau divortati, familia lui Valentin le va face o slujba de cununie. Maria Pascali, ce-a de-a treia victima, va fi dusa la capela Cimitirului Pantelimon II, unde va fi si ingropata.

Este trecut de pranz. In curtea unde a avut loc triplul asasinat a inceput sa se adune lume. Rude, vecini si prieteni ai celor doi tineri impuscati au venit sa-si ia adio de la ei. Mama lui Valentin ne-a spus ca cei doi divortasera pe 22 iunie a.c., iar instanta ii incredintase Alinei fetita. Cu toate acestea, cei doi vor fi "cununati" religios inainte de a fi inmormantati. "As dori acum sa pot sa-mi cresc nepotica impreuna cu sotul. De fapt, de mica ea a fost mai mult la noi", ne-a declarat Georgeta Pantazi. Femeia ne-a mai spus ca nu va putea uita niciodata cum Alexandra, fetita celor doi, in fata careia criminalul nu s-a sfiint sa traga cu arma, i-a soptit: "Mamaie, Pierre l-a impuscat pe tati drept in cap si e mort". Maria Pascali, mama Alinei, a fost dusa la IML pentru necropsie abia ieri. De inmormantarea femeii se va ocupa cealalta fiica a ei.

Procurorul si politistii de la "Omoruri" merg pe ideea ca razbunarea elvetianului a pornit de la faptul ca Valentin nu si-a dat acordul ca fetita sa poata sa paraseasca Romania. In acest sens, inca de acum doi ani Alexandra a fost data in consemn la frontiera de tatal ei.

Imediat dupa tragicul eveniment, Alexandra, fetita celor doi, a fost luata de sora lui Valentin si supravegheata permanent. Ieri noapte, Mos Nicolae i-a adus fetitei o papusa si cateva dulciuri. Familia incearca sa ii faca sarbatorile fericite, pentru a o face sa uite scenele petrecute sub ochii ei.

De aducerea de la IML a trupurilor celor doi s-a ocupat familia lui Valentin. "M-au intrebat daca vreau sa ma ocup si de inmormantarea ei, a Alinei. Am zis ca daca tot o iubea asa mult Valentin si a fost omorat pentru ea, sa ii inmormantez impreuna. O fac mai mult pentru nepoata mea", ne-a spus plangand Marin Pantazi, tatal lui Valentin.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.