Nici nu a ajuns bine la inchisoarea din Craiova, ca s-ar putea intoarce, din nou, la Rahova.

"Epopeea" afaceristului sirian Omar Hayssam pare fara sfarsit. Aparatorii sai cer ca el sa fie adus la Bucuresti, unde fusese incarcerat, initial, pentru ca in provincie a fost dus intr-o camera cu 60 de detinuti. Instanta Curtii de Apel Bucuresti va stabili, peste doua saptamani, daca va fi retransferat. Barbatul, trimis in judecata in mai multe dosare, printre care si pentru terorism, a fost dus la Craiova, in 4 noiembrie a.c. Ieri, avocatii sai au invocat mai multe motive de natura penala, personala si financiara pentru care acesta ar trebui adus la Rahova.

Ei au sustinut ca, la Craiova, Omar Hayssam a fost dus intr-o camera cu 40 de paturi si cu 60 de detinuti. In aceste conditii, Hayssam nu poate sa-si studieze dosarul, iar pentru ei este dificil sa formuleze apararea, fiind nevoiti sa parcurga de fiecare data cate 300 de kilometri. Avocatii au mai reclamat ca transportul lui Hayssam in Capitala este costisitor si ca nu se justifica asemenea cheltuieli din partea Administratiei Nationale a Penitenciarelor si a Ministerului Administratiei si Internelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.