Directorul cotidianului "Ziua", Sorin Rosca Stanescu, a fost audiat, ieri, de procurorii de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul Rompetrol.

"Am profitat de aceasta invitatie pentru a declara in scris procurorilor ca am indicii temeinice ca ei utilizeaza instrumentele legale pe care le au la dispozitie pentru a alimenta un razboi care, in esenta lui, este politic, indreptat impotriva liderului liberal Dinu Patriciu", a declarat Sorin Rosca Stanescu.

De asemenea, el a solicitat sa i se raspunda la intrebarea formulata in scris daca a existat sau nu un ordin legat de cercetarea conturilor sale.

Sorin Rosca Stanescu a mai spus ca le-a semnalat procurorilor ca s-a plans si se va plange tuturor instantelor interne si externe cu privire la faptul ca date confidentiale din acest dosar - inclusiv citarea lui ca martor - au fost puse in mod discriminatoriu la dispozitia presei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.