De cateva zile, de cand au fost anuntate ca spre sfarsitul saptamanii va ninge in toata tara, autoritatile nu au contenit sa faca planuri despre cum va decurge deszapezirea.
Edilii Capitalei au inspectat depozitele unde se afla stocurile de materiale, au verificat utilajele si acum se declara pregatiti pentru ninsoare. Pentru Adriean Videanu este prima iarna in calitate de edil sef al Capitalei, dar sustine ca nu vor fi probleme. Ieri, la deschiderea primului cartier ANL de blocuri pentru tineri din Bucuresti, atat el cat si Cristian Poteras, primarul sectorului 6, s-au declarat "gata sa faca fata problemelor iernii". Mai mult, Poteras a spus glumind ca le-a dat si case tinerilor pentru a putea intampina iarna cu bine. "in cartierul Brancusi peste 1.100 de apartamente sunt gata si sper ca pana la Craciun tinerii sa se mute in noile case. Constructia celorlalte 4.000 de locuinte din acest cartier va fi finalizata anul viitor", a precizat primarul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.