Judecatoria sectorului 3 se va pronunta luni asupra contestatiei privind executarea sechestrului asiguratoriu instituit de ANAF asupra averii patronului FC Steaua Gigi Becali. Declarandu-se totalmente suparat de situatia creata, Becali a sustinut, ieri, la judecatorie, ca nici in situatia in care instanta ii va da lui castig de cauza, nu va putea considera asta o victorie atat timp cat in fruntea ANAF "se afla un handicapat". Mai mult, Gigi Becali a gasit si un loc potrivit pentru presedintele ANAF, Sebastian Bodu : "la balamuc".

"In maxim 5 luni de zile nu va mai stii nimeni de Bodu,veti vedea! Il va injura si il va scuipa lumea pe strada. Va intra in istorie ca mascarici", a fost de parere Becali. Crede ca totul i se trage de la intrarea in politica. Patronul FC Steaua a declarat ca nu este suparat pentru el in mod personal, ci pentru tara. "Toate afacerile mele sunt in aer, de aceea am formulat contestatia", s-a mai lamentat Becali. Agentia Nationala de Administrare Fiscala a instituit in urma cu aproximativ trei saptamani sechestru asigurator asupra averii lui Gigi Becali, ca actionar al FC Steaua, pentru datoriile pe care clubul le are la stat- circa 11 milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.