Elena Udrea, fostul consilier prezidential, si-a "imbunatatit" cu o minciuna CV-ul. Astfel, in biografia pe care si-a publicat-o pe site-ul Administratiei Prezidentiale, Elena Udrea sustine ca are cabinet propriu de avocatura inca din anul 1997. In realitate, "blonda de la Drept" si-a luat definitivatul doi ani mai tarziu! Asta pentru ca, la 1 aprilie 1997, Elena Udrea abia isi incepea primul an de stagiatura, lucrand la societatea de avocati "Valcu, Varzaru si Muler".

La primul examen de sustinere a definitivatului din 1998, Elena Udrea nu s-a prezentat, invocand motive medicale. Concret, Udrea si-a motivat absenta prin faptul ca atat mana dreapta, cat si piciorul de pe aceeasi parte erau scrantite. Abia in luna mai a anului 1999, Udrea si-a luat definitivatul. Cabinetul de avocatura si l-a deschis pe data de 15 octombrie a aceluiasi an si a functionat la o adresa din sectorul 1 al Capitalei. Adresa cabinetului, care apare publicata in CV-ul de pe site-ul presedintiei, este valabila abia de la 1 martie 2001, si nu din 1997, asa cum sustine Elena Udrea!


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.