Ultimul control medical arata ca Romanita Iovan este in pericol de a pierde sarcina. Avocatii spun ca sarcina creatoarei de moda poate fi invocata ca circumstanta atenuanta in cazul Iovan.

Daca la o anterioara expertizare, respectiv ecografie, marturisea Romanita Iovan, sansele de continuare a sarcinii erau de 50 la suta, de-acum medicii au fost extrem de rezervati. "S-ar parea, au precizat sotii Iovan, ca embrionul nu a mai evoluat". Urmatorul control medical va fi relevant. Atunci se va putea decide daca sarcina va putea fi pastrata sau daca Romanita Iovan, in varsta de 41 de ani, va fi nevoita sa se supuna unui avort.

CU ECOGRAFIA LA PARCHET

Cat despre speculatia potrivit careia creatoarea de moda ar fi inventat intreaga poveste, ea a fost infirmata de sotii Iovan prezenti la emisiunea "Nasul" de pe B1TV. "Am facut nu o ecografie, ci opt", a povestit Romanita, precizand ca o astfel de "proba" i-a fost solicitata de insasi procuroarea care se ocupa de caz, a doua zi dupa evenimentele din Primaverii.

CERERE JUSTIFICATA

Aceasta solicitare a Parchetului a fost justificata, este parerea avocatei Rucsandra Clark, persoana neimplicata in nici un fel in cazul din Primaverii. "Familia Iovan a facut o afirmatie si aceasta trebuia probata", a precizat avocatul. De asemenea, faptul ca Romanita este insarcinata poate constitui o circumstanta atenuanta pentru actiunea pilotului.

BOGDAN AVEA DE PRIMIT 60.000 DE EURO?

Un nou martor, Jan, prieten al lui Bogdan Iancu, a intrat in peisaj. El a sustinut la OTV ca Bogdan Iancu s-a laudat prin cartier ca ar avea de incasat o suma mare de bani.

Jan: Seara cand s-a intamplat, miercuri, era meci la televizor. A venit la usa, venise: da-mi si mie un milion, era un pic baut, sparsese geamuri, nu stiu ce, bause si vroia sa vorbeasca cu prietena lui la telefon. Asta era pe la zece. Ma uitam la televizor, a intrat, a luat cu mine un dumicat si i-am zis: tu nici asa nu cunosti fotbal, iesi afara. Ca plangea de prietena lui si pe mine ma sacaia de o luna de zile ma sacaia, ce fac eu ca o iubesc. Si intr-adevar cu astia 60 de mii de euro, asa este.

DD: Deci avea de primit 60 de mii de euro.

Da, avea de primit...

DD: Dar de la cine avea de primit banii?

Nu stiu, asta nu stiu, dar credeti-ma ca se lauda, poate sa ma bage la detectorul de minciuni. Deci 60 de mii de euro trebuia sa primeasca?

MARIANA STEFAN: "NU AM FOTOGRAFIAT-O PE ROMANITA"

Mariana Stefan, avocata surorii hotului ucis, a fost indicata public de Romanita Iovan, ca ea e persoana care a fotografiat-o pe ascuns la reconstituire.

La emisunea "Nasul", Romanita a atacat-o pe Mariana Stefan, spunand ca doar ea putea sa o fotografieze, pe ascuns. Romanita a spus ca, in timpul reconstituirii, Mariana Stefan a fotografiat-o cu telefonul, iar la intrebarea ei, avocata i-a raspuns ca dadea un SMS. "Nu am fotografiat-o eu, ma aflam in casa lor doar pentru reconstituire. Chiar dadeam un SMS. Un om disperat, incoltit ataca", a replicat Mariana Stefan, contactata de noi.

Are buton de panica

Avocata a contrazis-o pe Romanita si in privinta butonului de panica. Creatoarea de moda a declarat la B1TV ca nu are la capul patului asa ceva, ci e vorba de o telecomanda, tinuta la parter. "Ea a spus, in declaratia de la Parchet, despre butonul de la capatul patului. Are mai multe telecomenzi, iar una o tinea chiar pe masa de machiaj din dormitorul de la etajul 2", ne-a spus avocata.

Iovan a tras

"Arma lui Iovan nu s-a descarcat accidental", a declarat Mariana Stefan, drept replica la afirmatiile avocatilor partii adverse. Avocatul Cristian Sarbu a spus ca numarul mic de alice gasit in capul hotului duce la concluizia ca Iovan nu l-a tintit, si arma s-a descarcat accidental. "S-au gasit foarte putine alice in creier, dar o mare parte n-au putut fi extrase din masa osoasa", a mentionat avocata.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.