Primarul PD Liviu Negoita si-a recuperat nevasta recitand o poezie. Ministrul liberal al apararii, Teodor Atanasiu, s-a delectat cu Marcel Pavel

Liviu si Eugenia Carmen Negoita, fosti colegi la Facultatea de Drept, au fost cununati sambata de viceprimarul sectorului 3, Ion Victor Tartacuta. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Sfantul Spiridon, nasi fiind primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, si sotia acestuia, Miorita.

Sotia premierului Calin Popescu-Tariceanu, Ioana, a rapit-o sambata noaptea, de la Hotelul Marriott, pe Eugenia Carmen Negoita, mireasa primarului sectorului 3, Liviu Negoita. Evenimentul s-a produs putin dupa miezul noptii, iar pentru a-si rascumpara aleasa, Liviu Negoita a fost obligat de sotia premierului sa recite o poezie.

Bodu si Badea, printre nuntasii lui Negoita

Printre cei aproximativ 150 de invitati s-au numarat premierul Tariceanu, toti ministrii PD cu exceptia celui al transporturilor, Gheorghe Dobre, ministrul de externe, Mihai-Razvan Ungureanu, vicepremierul George Copos, fostul ministru al finantelor, Ionut Popescu, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Dinamo, Nicolae Badea, seful Fiscului, Sebastian Bodu. Marele absent a fost presedintele Traian Basescu. Timp de o ora si jumatate atmosfera a fost intretinuta de formatia Directia 5.

"Am fost surprinsi sa vedem ca aproape toti cei prezenti ne stiau piesele si au cantat impreuna cu noi. Primarul Negoita, adica mirele, chiar are voce", ne-a spus Marian Ionescu, liderul trupei. Nuntasii s-au delectat cu pate de gasca, somon, pastrav si muschi de vita.

Atanasiu, sot pentru a doua oara

La 43 de ani, ministrul apararii, Teodor Atanasiu, s-a recasatorit in acest weekend pentru a doua oara. Noua sa sotie, Laura, are doar 25 de ani si este din acelasi judet cu el: Alba. Cei doi s-au cunoscut si s-au placut la locul de munca, la Consiliul Judetean Alba, acolo unde Atanasiu era consilier, iar Laura ii asigura traducerile din limbi straine. Odata cu numirea in functia de ministru, Atanasiu s-a mutat in Bucuresti, loc unde i-a gasit o slujba si alesei sale: consiliera sa la Ministerul Apararii.

Cu timpul insa, legatura lor fiind prea evidenta, noua sotie a ministrului a fost mutata de la Aparare la Finante. De altfel, Sebastian Vladescu (Finante) imparte aceeasi prietenie cu Teodor Atanasiu si cu Calin Popescu-Tariceanu. Toti trei au in comun relatii cu tinere sub 30 de ani, Calin Popescu-Tariceanu avand si el o sotie de 28 de ani.

Ministrul a lasat bugetul pentru saptamana de miere

Zeci de invitati, printre care si cei amintiti mai sus, au fost prezenti la petrecerea de nunta organizata la Salonul de Marmura al Cercului Militar. Printre ministrii care au onorat invitatia s-au mai aflat Mihai-Razvan Ungureanu (Externe), Bogdan Olteanu (Relatia cu parlamentul), Mihai Voicu (SGG), Adrian Iorgulescu (Cultura). Laura si Teodor Atanasiu au fost cununati de persoane din mediul privat, Doina si Daniel Tudor, patroni ai firmei RAI Asigurari.

La petrecere au cantat Directia 5, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nicolae Furdui Iancu (consilier PNL Alba). Cei doi soti vor pleca o saptamana in luna de miere, ramanand de vazut cine va reprezenta Ministerul Apararii la discutiile pe buget din parlament.

Fetita lui Boureanu, domnisoara de onoare

Cristian Boureanu, unul dintre invitatii ministrului apararii, a venit insotit de logodnica lui, modelul Valentina Pelinel, sosita special de la New York, si de fiica sa, Ioana. Fetita de patru ani a deputatului PNL a fost domnisoara de onoare si a tinut trena miresei. "Eu am plecat in jur de ora 3.00 dimineata, iar pana atunci nu se furase inca mireasa", spune Boureanu.

"A fost o nunta superba si au avut niste sarmale foarte bune", adauga el. "Aproape toti cei prezenti ne stiau piesele si au cantat impreuna cu noi. Primarul Negoita, adica mirele, chiar are voce." Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.