Razboiul dintre Sebastian Bodu si Gigi Becali n-a durat decit 3 zile. Ieri s-a terminat. Cum?

Gigi s-a angajat sa puna la dispozitia ANAF un teren a carui valoare sa acopere datoria. Luni a inceput, atunci cind seful ANAF i-a pus sechestru pe avere si pe actiunile de la Steaua patronului din Ghencea.
La sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Gigi Becali s-a intilnit cu Sebastian Bodu, chiar in biroul acestuia. La finalul unei intrevederei de o jumatate de ora au cazut de acord ca sechestrul sa fie ridicat. Cu o conditie. Ori Gigi Becali vireaza intr-un cont o suma de bani egala cu datoria si ANAF pune sechestru asigurator doar pe acel cont si nu pe toata averea, ori patronul Stelei pune la dispozitia ANAF un teren a carui valoare sa acopere creanta catre stat si, de asemenea, restul sechestrului pe avere i se ridica. Becali a spus ca va alege a doua varianta.

Ce spunea Becali luni seara

"As vrea ca Bodu sa vina la mine in dormitor si sa-l impusc ca pe hotii de cai. Sa-l vad cu capul asa, ca al lui Bogdan Iancu, ala impuscat in casa Romanitei Iovan"

"Daca Bodu asta va veni la mine la usa sa-mi ceara nu stiu ce bani, poate o sa descarc gloante in el. N-o sa-l iert toata viata mea"

Ce a spus Becali ieri

"Gata, m-am vazut cu Bodu si m-am inteles cu el. Nu mai am nici o treaba cu baiatul asta"

Luni, Bodu era homosexual, ieri, mare gagicar

Una dintre cele mai dure afirmatii facute de Gigi Becali impotriva lui Sebastian Bodu a fost aluzia cum ca seful ANAF ar fi homosexual. "Stiti de ce ma ataca Bodu pe mine? Pentru ca s-a suparat rau de tot cind m-am luat de homosexuali. Probabil ca el e mai european si ii iubeste mult de tot", a zis Becali luni. Ieri, discursul sau s-a schimbat la 180 de grade: "Dupa ce m-am impacat cu el, Bodu m-a rugat sa dau in presa ca el nu e homosexual. Cum sa fie asa ceva? Nu numai ca nu e homosexual, el e mare gagicar".

SA AUZI SI SA NU CREZI

Au batut palma

Persoane din cadrul ANAF care au asistat ieri la prinz la discutia dintre Bodu si Gigi Becali din biroul primului au dezvaluit ca la finalul intilnirii cei doi mai aveau putin si se pupau. "Au batut palma ca doi vechi prieteni, dupa care si-au spus la revedere cu zimbetul pe buze", a povestit respectiva persoana.
11,77 milioane de euro este datoria clubului Steaua fata de statul roman, creanta care apare in registrul ANAF la data de 30 septembrie 2005, la aceasta suma adaugindu-se penalitati de 0,06% pe zi si dobinzi

Luni blocat de politie, ieri invitat in birou

Gigi Becali s-a dus luni foarte nervos la ANAF, pentru a discuta cu Sebastian Bodu motivul punerii sub sechestru a averii sale, dar a fost oprit de fortele de ordine chiar la intrarea in sediu. Ieri insa, lucrurile nu au mai stat asa, Becali fiind invitat in biroul lui Bodu, unde a stat o jumatate de ora de vorba cu seful Fiscului.

Gigi l-a intepat pe Giovanni

Dupa ce varul sau, Ioan Becali, a dorit luni seara sa intervina in emisiunea Nasul, de la B1TV, pentru a-l sustine pe Sebastian Bodu, aseara, Gigi Becali s-a aratat extrem de deranjat de pozitia presedintelui lui Dinamo. "Treaba lui, sa faca ce vrea. Daca doreste sa se faca de ris, o sa vada familiile noastre ce face, asta este. Daca ar fi fost el in situatia mea, eu il atacam pe Bodu mai tare decit am facut-o acum. Nu cred ca Giovanni a facut asa ceva, chiar daca l-as vedea eu spunind asa ceva, tot n-as vrea sa cred ca el e in stare de asemenea lucruri", a declarat patronul Stelei.

CARACTERIZAREA PRESEI FRANCEZE

"Gigi Becali a facut trafic ilegal de miei"
Editia electronica a cotidianului francez "La Voix du Nord", din zona orasului Lens, a facut ieri o descriere dura si amuzanta patronului Stelei, Gigi Becali. Titlul materialului este "Fost cioban, fabricant de arme", Becali fiind comparat cu Bernard Tapie, controversatul om de afaceri francez care a fost presedintele clubului Olympique Marseille si care a facut puscarie. Iata cele mai importante pasaje din caracterizarea facuta de ziarul din Hexagon lui Gigi Becali:
- Simplu cioban apartinind comunitatii macedonene din perioada comunismului si a extravagantelor conducatorului Nicola Ceausescu, el iese din acesti ani de plumb cu o bagatela de 208.000 de euro, bani obtinuti in urma traficului ilegal de miei

- Isi lasa ciomagul si isi cladeste o avere colosala, estimata la 250 de milioane de euro, a 15-a din Romania, datorita afacerilor imobiliare prospere, transformarii unor terenuri agricole in terenuri pentru constructii si isi diversifica activitatea datorita unei fabrici de arme

- Presedinte al unui mic partid populist, care a obtinut 2 la suta la ultimele alegeri, personaj temut si superior, cu git de taur si par grizonat, in culori care nu li se vor arata nici propriei sale fiice, chiar daca a construit si oferit 180 de case dupa inundatiile din aceasta vara

Judecatorul Registrului Comertului se pronunta azi

Judecatorul delegat de la Registrul Comertului va pronunta vineri sentinta in cazul disputei dintre ANAF si Gigi Becali in privinta sechestrului asigurator pe actiunile de la Steaua. In cursul zilei de miercuri, Radu Enache, avocatul lui Becali, sustinuse ca nu mai exista sechestru pe actiuni.

ALTE CAZURI

Sechestru la peluza

Corneliu David, direcorul executiv al Directiei judetene de finante din Bistrita-Nasaud, a afirmat ieri ca fiscul a pus sechestru pe peluza stadionului "Gloria", pentru ca oficialii clubului lui Jean Padureanu nu au raspuns somatiei de plata a datoriilor de 290.000 de euro la bugetul de stat. Directorul sportiv al bistritenilor, Ioan Horoba, a declarat ca sechestrul a fost pus pe spatiile comerciale apartinind peluzei si ca dureaza de un an si jumatate. "Noi am dat in judecata finantele pentru ca s-a solicitat TVA pe transferuri. Cind vom cistiga, sechestrul va fi ridicat", a adaugat Horoba.

"Nimeni nu a zis ca nu vrem sa platim datoriile, dar vrem sa platim esalonat"
Jean Padureanu, presedinte Gloria

Gloria Buzau in faliment

Liviu Constantin Ilie, directorul DGFP Buzau, a decis inceperea executarii silite a clubului Gloria Buzau, pentru datoriile acumulate de FC Gloria Buzau si SC FC Gloria Buzau SA. Cele doua societati au restante la bugetul de stat in valoare de 13 miliarde de lei si ca activ doar un autocar. Presedintele gruparii, Dan Tulpan, a declarat ca pina acum s-au platit 650 de milioane si spera ca pina la sfirsitul anului sa poata achita intreaga suma.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.