Anchetatorii care cerceteaza imprejurarile in care sotul creatoarei de moda Romanita Iovan l-a impuscat mortal pe Bogdan Iancu, surprins in vila sa, au facut, ieri, un experiment judiciar in Poligonul Baneasa.
Astfel, anchetatorii au dorit sa vada daca pusca de vanatoare Winchester de 12 mm, folosita de Adrian Iovan, se poate descarca accidental, dar si traiectoria alicelor prin tragere de la diferite distante. Au fost folosite diferite tipuri de alice, nu numai cel cu care era incarcata arma lui Adrian Iovan. Cea mai mica distanta de la care s-a tras a fost de 30 cm, exact distanta de la care ar fi tras Adrian Iovan. Expertii au tras zeci de focuri de arma, pana la distanta de 40 de metri, urmand ca rezultatul experimentului judiciar sa fie coroborat cu cel al reconstituirii tragediei la vila sotilor Iovan, care va avea loc in noaptea de luni spre marti, saptamana viitoare, la aceeasi ora la care s-a produs si incidentul, aproximativ 3.30. La experimentul judiciar de ieri au participat si avocatii ambelor parti, precum si sora lui Bogdan Iancu, Mihaela Balanel. Avocatul familiei Iancu, Marian Stefan, sustine, in continuare, varianta crimei, precizand ca aduna probe in acest sens.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.