"Era un hot prost! Cum sa intri intr-o casa fara manusi! Mai ales ca avea cazier. Cred ca a actionat sub influenta alcoolului."

Florin Bogdan Iancu, hotul ucis de sotul creatoarei de moda Romanita Iovan, "opera" numai dupa ce consuma alcool. Asa sustine sora acestuia, Mihaela Balanel, care ne-a declarat ca in noaptea de miercuri spre joi, inainte de a intra in casa familiei Iovan, Bogdan bause atat de mult, incat abia se mai tinea pe picioare. Acesta este si motivul pentru care, atat apropiatii acestuia, cat si politistii nu exclud posibilitatea ca tanarul sa fi avut complici care sa-l fi folosit pentru a prada vila Romanitei din cartierul Primaverii.

"Era un hot prost! Cum sa intri intr-o casa fara manusi! Mai ales ca avea cazier. Cred ca a actionat sub influenta alcoolului. Imi pun mari semne de intrebare. Nu stiu daca el a fost dus acolo de un cunoscut cu care sa fi complotat toata povestea sau doar a luat un taxi si s-a dus tinta catre casa familiei Iovan", spune Mihaela.

Mai mult, prietenii lui Bogdan Iancu sustin ca acesta nu ar fi avut neaparata nevoie de bani deoarece isi vanduse de curand masina - un Ford Escort, de culoare rosie - pentru care incasase 1.500 de euro. Mai mult, el se lauda ca ar urma sa primeasca 60.000 de euro in urma unor "afaceri".
Trupul tanarului va fi ridicat astazi de familie de la Institutul de Medicina Legala


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.