Pensionati, demisionati sau transferati, procurorii de pe lista neagra a procurorului-sef al PNA, Daniel Morar, nu au ajuns sa parcurga toate etapele cantatei lor demiteri.
Trei sefi de parchete teritoriale (Constanta, Iasi, Ploiesti) si un sef de serviciu din structura centrala a PNA si-au depus cererile de pensionare cu o zi inainte de discutarea demiterilor in sectia de procurori a CSM. Cu cateva ore inainte de punerea in discutie a listei lui Morar, ajunge si cererea de demisie a sefului PNA Cluj, Ioan Irimia, aprobata si ea cu unanimitate de voturi.

Astfel, din 11 procurori in dizgratie, au mai ramas sase, care din demisi au ajuns transferati, ultima cerere in acest sens fiind scrisa cu cateva minute inainte de intrunirea sectiei. Cei patru procurori membri ai CSM au decis astfel aprobarea transferului la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru procurorii Florin Alexandru Chiciu si Carmen Cojocariu, in timp ce Ioan Ciofu, Gheorghe Stan si Octavian Lupescu au revenit pe vechile functii din cadrul PICCJ.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.