Pe un camp, in apropiere de Medgidia a fost gasit cadavrul unui barbat, fara haine, descult si incendiat. Este vorba despre un barbat de 30-40 de ani, inaltime 1,75 m, greutate 75-80 kg, constitutie atletica. La mica distanta de cadavru, anchetatori
Pe un camp, in apropiere de Medgidia a fost gasit cadavrul unui barbat, fara haine, descult si incendiat. Este vorba despre un barbat de 30-40 de ani, inaltime 1,75 m, greutate 75-80 kg, constitutie atletica. La mica distanta de cadavru, anchetatorii au gasit o bricheta si un bidon din plastic de 5 litri, care avea urme de benzina, asa incat ipoteza unui accident sau a sinuciderii este exclusa. Mai mult, potrivit procurorilor, la fata locului s-au descoperit urme adanci in pamant, ca si cum corpul ar fi fost tarat mai multi metri, de la sosea pana in camp.

Paznicul care l-a gasit a crezut ca barbatul murise electrocutat dupa ce s-a urcat pe stalpul de inalta tensiune, insa anchetatorii au constatat ca trupul era dezbracat si avea mai multe urme de violenta la nivelul capului. Potrivit politistilor, barbatul era cazut pe partea dreapta, avea mainile si picioarele flexate, iar suprafata pielii era arsa, dar nu carbonizata.

Ancheta in acest caz este ingreunata de faptul ca oamenii din comuna nu l-au recunoscut pe barbat. Asupra lui nu a fost gasita nici un act de identitate. Multi localni ci din Deleni si din satele din preajma au fost chestionati, insa nimeni nu pare sa fi vazut sau sa fi auzit ceva. Anchetatorii sunt de parere ca omul a fost batut, poate chiar ucis in alta parte, transportat cu masina si incediat la marginea drumului. Totodata, acestia nu exclud ipoteza unei crime din gelozie.

O alta turnura a luat cazul in momentul in care medicul legist care a examinat cadavrul a descoperit doua proiectile trase, cel mai probabil dintr-o arma cu aer comprimat. Surse din cadrul Parchetului Constanta ne-au declarat, aseara, ca, in urma necropsiei, a iesit la iveala o mare surpriza: nu bataia, nici incendierea nu au fost cauzele mortii, ci doua impuscaturi. Un proiectil a intrat prin gatul victimei, iar altul prin orbita si s-a oprit in creier. Cele doua gloante erau suficiente pentru a-l omori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.