Politistii de frontiera de la PTF Varsand (Arad) au retinut, in cursul noptii de vineri spre sambata, 12 cetateni din Republica Moldova, care incercau sa ajunga in Italia si Germania. Potrivit comisarului Florin Oprisa, doi cetateni moldoveni au fos
Politistii de frontiera de la PTF Varsand (Arad) au retinut, in cursul noptii de vineri spre sambata, 12 cetateni din Republica Moldova, care incercau sa ajunga in Italia si Germania. Potrivit comisarului Florin Oprisa, doi cetateni moldoveni au fost gasiti ascunsi in remorca unui automarfar care transporta lingouri de zinc, cu destinatia Italia, transmite corespondentul NewsIn.

„ Cristina M., de 25 de ani, si Iurie M., de 30 de ani aveau asupra lor pasapoartele moldovenesti, din care rezultata ca au intrat legal in tara, prin PTF Sculeni, la inceputul acestei saptamani“, a mentionat comisar Florin Oprisa. Cei doi moldoveni au declarat ca dupa ce au intrat in tara, au luat legatura cu soferul automarfarului, cetateanul roman Daniel U., (31 ani), care le-a promis ca in schimbul sumei de 900 de euro de persoana ii transporta in Italia, transmite corespondentul NewsIn. Cetatenii moldoveni au calatorit cu acesta in cabina automarfarului pana la intrarea in municipiul Arad, unde a oprit mijlocul de transport, a rupt cablul de siguranta si i-a int rodus in compartimentul de marfa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.