Doi pescari au fost salvati, vineri seara, de pe mare, de politistii de frontiera constanteni, dupa ce motorul ambarcatiunii s-a defectat si au plutit in deriva la doua mile in larg, transmite corespodentul NewsIn. Cei doi au cerut ajutor la servici
Doi pescari au fost salvati, vineri seara, de pe mare, de politistii de frontiera constanteni, dupa ce motorul ambarcatiunii s-a defectat si au plutit in deriva la doua mile in larg, transmite corespodentul NewsIn. Cei doi au cerut ajutor la serviciul unic de urgenta 112 cand motorul barcii s-a oprit si au constatat ca nu pot folosi vaslele pentru a se intoarce la mal. In urma apelului de urgenta primit din larg, o salupa a politiei de frontiera a plecat imediat in cautarea naufragiatilor. Pescarii au fost gasiti la doua mile in larg, dar au refuzat sa isi abandoneze barca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.