Handbalistii tricolori, la un pas de baraj In preliminariile CE 2006, din Germania, nationala de handbal masculin a Romaniei a invins ieri, la Oradea, Letonia cu scorul de 27-24. Elevii antrenati de Lucian Rasnita au acumulat 8 puncte si se afla p

Handbalistii tricolori, la un pas de baraj

In preliminariile CE 2006, din Germania, nationala de handbal masculin a Romaniei a invins ieri, la Oradea, Letonia cu scorul de 27-24. Elevii antrenati de Lucian Rasnita au acumulat 8 puncte si se afla pe primul loc in grupa a 4-a de calificare. Tot ieri, in grupa noastra, Lituania a invins modesta selectionata a Luxemburgului, cu scorul de 39-20. Miercuri, tot la Oradea, de la ora 20:00, in cazul unei victorii impotriva Lituaniei, tricolorii isi pot asigura prezenta la barajul pentru calificarea la turneul final.

HANDBAL. Silcotub Zalau a ratat calificarea in optimile de finala ale Cupei EHF la hanfbal feminin, dupa ce a fost invinsa, in deplasare, cu 30-28 de formatia turca Ankara Havelsan, in mansa secunda a turului III. In tur, echipa pregatita de Gheorghe Tadici castigase la un singur punct diferenta, 30-29. Si Oltchim Ramnicu-Valcea a ratat calificarea in optimile de finala ale competitiei, desi a invins in retur cu 27-25 pe Union Ribarroja. In tur, echipa spaniola se impusese insa la opt goluri diferenta, 32-24. In schimb, Rulmentul Brasov nu a avut nici o problema in fata formatiei cipriote Panellionios Lefkosias si s-a calificat in optimile de finala ale Challenge Cup. Dupa ce in tur a invins cu 50-9, Rulmentul s-a deplasat in Cipru fara antrenoarea Mariana Tarca si cinci jucatoare, dar s-a impus si in retur cu 40-17.
CFR CLUJ. Conducerea clujenilor a reusit perfectarea celui de-al doilea transfer din aceasta iarna, ajungand la un acord cu atacantul Dumitru Mitu, care a evoluat ultima oara la Dinamo Zagreb. Acesta va semna astazi un contract pe doi ani si jumatate, urmand a primi un salariu de 80.000 de euro pe sezon. Tot azi, jucatorul va efectua vizita medicala, iar de maine se va alatura noilor sai colegi in cantonamentul de la Vatra Dornei.
FC NATIONAL. Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat ieri, la revenirea in Romania, ca trebuie sa se gaseasca o solutie pentru rezolvarea problemei fundasului australian Michael Thwaite, care refuza sa isi prelungeasca intelegerea cu gruparea bancara. Tehnicianul a mentionat ca nu stie nimic despre situatia de la club in urma plecarilor lui Ionut Savu, Catalin Lita, Hristu Chiacu si Elias Bazzi. ""Sunt jucatori buni, dar voi gasi 11 jucatori pentru a-i introduce in teren"", a spus Bergodi.
JIUL PETROSANI. Aurel Sunda este noul antrenor al echipei, dupa ce Ionut Chirila a ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu patronul Alin Simota. Chirila a renuntat la clauza de reziliere de 200.000 de dolari, urmand insa sa ia cu el doi jucatori, Boiciuc si Iliescu. De asemenea, noul tehnician nu va putea conta in retur nici pe portarul Catalin Multescu, care va semna un contract cu o grupare din Turcia. Oficialii Jiului i-au promis insa lui Sunda achizitionarea lui Galdeanu si Paleacu de la Poli Timisoara sau a dinamovistului Baltoi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.