Asasinatul a avut loc in momentul in care tinerii reveneau acasa, pe strada Lima. Potrivit anchetatorilor, cei doi au fost impuscati cu o arma semiautomata calibrul 9 milimetri. Gabriela Nicoara, atinsa de cinci gloante, a fost transportata la spital
Asasinatul a avut loc in momentul in care tinerii reveneau acasa, pe strada Lima. Potrivit anchetatorilor, cei doi au fost impuscati cu o arma semiautomata calibrul 9 milimetri. Gabriela Nicoara, atinsa de cinci gloante, a fost transportata la spital si supusa unei interventii chirurgicale. Inainte de a muri, tanara a spus numele asasinului, un strain care o urmarea de mai mult timp. Romanca s-a stins din viata la ora 04.30 (5.30 ora Romaniei). Valerica Dascalu a decedat tot la spital, in corpul lui fiind gasite sase gloante. Potrivit Mediafax, politistii italieni au confirmat identificarea unui suspect - cetatean albanez, iar politia investigheaza doua ipoteze. Fie este vorba de un barbat ale carui avansuri fusesera respinse de tanara, fie Gabriela Nicoara se prostitua si este vorba de o razbunare. In apartamentul celor doi romani au fost descoperite numeroase sticle de sampanie, iar presa italiana se intreaba cum puteau detine doua autoturisme de lux din moment ce romanul asasinat era un simplu muncitor, iar tanara nu avea ocupatie. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.