389 de euroPlaja in Tunisia Un pachet de doua saptamini in luna aprilie oferit de Tunisiana Travel costa 389 de euro. Oferta cuprinde transport cu avionul si cazare 14 nopti la un hotel de 3 stele in camera dubla, in Sousse, cu reg


389 de euroPlaja in Tunisia Un pachet de doua saptamini in luna aprilie oferit de Tunisiana Travel costa 389 de euro. Oferta cuprinde transport cu avionul si cazare 14 nopti la un hotel de 3 stele in camera dubla, in Sousse, cu regim de masa demipensiune. Agentia ofera 15% reducere pentru inscrieri cu 90 de zile inainte de plecare.108 de euro/ziSchi in Germania O noapte de cazare la un hotel de 5 stele intr-un decor idilic pe malul lacului Riesser costa, potrivit agentiei Accent Travel, 108 euro pe zi. Pachetul include minim 7 nopti de cazare cu regim de masa demipensiune. In servicii mai sint incluse acces la piscina, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, biosauna.159 de euro/ziIarna exotica O noapte de cazare in camera de lux cu mic-dejun la un hotel de 4 stele in Maldive costa 159 de euro. In oferta agentiei Butterfly Tourism nu intra transportul pina la destinatie. Transportul aeroport-hotel-aeroport cu salupa costa aproximativ 67 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.